GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-11-2023 08:48   Güncelleme : 14-11-2023 10:22

Adana'nın lezzetleri Karadeniz'e ulaştı

Adana kebabını tüm dünyada tattırmak isteyen Cihangir Kebabın Ordu şubesi açıldı. Cihangir Korkmaz, “Adana Kebap Karadenizliler ile buluştu. Yakında tüm dünya ile buluşacak” dedi.

Adana'nın lezzetleri Karadeniz'e ulaştı

Merkez Seyhan ilçesinde 1995 yılından bu yana sektörün içerisinde olan ve kendine özgü lezzetlerle yurt içi ve yurt dışından çok fazla talep alan Cihangir Korkmaz, Güzelyalı, Türkmenbaşı ve İskenderun şubelerinin ardından Ordu'ya franchise verdi. İmzalanan sözleşme ile hazırlıklar tamamlandı ve geçtiğimiz gün Ordu şubesi açıldı.
Müslüm Gürses parçaları seslendirildi
Orduluların yoğun ilgi gösterdiği açılışta ayrıca Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkati çeken Bülent Şevik’te açılışa katılarak Müslüm Gürses’in parçalarını seslendirdi.
Açılışta konuşan Cihangir Korkmaz, “Adana’nın lezzetlerini buraya taşıyan Bünyamin Gürgentepe kardeşime teşekkür ediyorum. Adana’nın kebabını buraya taşıdı. İnşallah Karadeniz’in hamsisi ile Adana Kebabı artık burada yarışacak. Yakında tüm dünyaya Adana’nın lezzetlerini ulaştıracağız. Gerçek Adana kebabını tüm dünyada tattırmak için uğraşıyoruz. Çok ciddi talepler var. Hepsini değerlendiriyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Açılışa Ordu Valisi Muammer Erol ve protokol üyeleri de katıldı.

AdminAdmin