GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-11-2022 11:37   Güncelleme : 29-11-2022 11:38

Prof.Haberal Dünyayı İstanbul'da Buluşturacak

Prof.Dr.Mehmet Haberal, Dünya'yı, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Ankara'da, bir yıl sonra da İstanbul'da buluşturacak; Türk bayrağı yine en tepede dalgalanacak...2024'te Dünya Organ Nakli Derneği'nin 30'unucu kongresi İstanbul'da düzenlenecek...Ön hazırlıklar çerçevesinde, derneğin başkanı, direktörü ve teknik müdürü, Prof.Haberal'ın misafiri oldu; kongrenin yapılacağı alanı ve konaklanacak yerleri gezdiler...Prof.Haberal, beraberindeki heyet ile, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Vali Ali Yerlikaya'yla da biraraya gelerek, bu tarihi kongrenin ayrıntılarını paylaştı; bilgi alışverişinde bulundu...

Prof.Haberal Dünyayı İstanbul'da Buluşturacak

Yeniden yaşam yolculuğunun mimarı; Dünya Organ Nakli Derneğinin 2018-2020 dönem başkanı Prof.Dr. Mehmet Haberal, türk bayrağını yine dünyanın en tepesinde dalagalandıracak..

Düzenleyeceği bilimsel kongrelerle, Dünyayı, cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Ankara'da, 2024'te de İstanbul'da buluşturacak.

Dünya tıbbına yön veren biliminsanları, Prof.Haberal'ın ev sahipliğinde Ankara ve İstanbul'da biraraya gelecek.

Bu tarihi kongrelerin hazırlıkları ise başladı bile. Prof.Haberal, aylar öncesinden kongrelerin yapılacağı alanları, ayrıntılı incelemeler sonrasında belirledi.

2024 yılında gerçekleşetirilecek Dünya Organ Nakli Derneği'nin 30. kongresinin ön hazırlıkları çerçevesinde, Dünya Organ Nakli Derneği başkanı Prof.Dr.Elmi Muller, Güney Afrika'dan towndan; Dünya Organ Nakli Derneği idari Direktörü Marcelle Mcphaden
ile Dünya Organ Nakli Derneği teknik müdürü Roberto Colarusso Kanada'dan, Prof.Haberal'ın misafiri olarak İstanbul'a geldi..

Prof.Dr. Mehmet Haberal,Başkent Üniversitesi Genel Koordinatörü Feyyaz Artukoğlu ve Başkent Üniversitesi Turizm Ofisi yetkilileri, dünya organ nakli derneği heyeti ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

İmamoğlu Prof.Haberal'a, tıp dünyasına ve Türkiye'ye yaptığı sayısız katkı nedeniyle teşekkür etti "kendisiyle onur ve gurur duyuyoruz" dedi.

Prof.Dr.Mehmet Haberal da basın mensuplarına kongre ile ilgili açıklama yaptı.

Dünya Organ Nakli derneği başkanı Prof.Dr.Muller de kongrenin, İstanbul'da yapılacak olmasından çok memnun olduğunu ifade etti.

Heyet daha sonra kongre ile ilgili tesisleri gezdi... Lütfi Kırdar Kongre Sarayı yetkilileri incelemelerde bulunmak üzere gelen Prof.Haberal'ı kapıda karşıladı.

Prof.Dr.Mehmet Haberal daha sonra, beraberindeki heyetle birlikte İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti...

AdminAdmin