SAĞLIK
Giriş Tarihi : 07-11-2023 08:05   Güncelleme : 07-11-2023 08:16

Uluslararası Cerrahlar Koleji Kongresi Prof. Dr. Mehmet Haberal Öncülüğünde Başlıyor

Cumhuriyet'in 100'üncü yaşında, Dünya; bir kez daha Prof. Dr. Mehmet Haberal öncülüğünde Başkent'te buluşuyor…  Uluslararası Cerrahlar Koleji  kongresine Kızılcahamam Patalya Termal Otel ev sahipliği yapacak. 3 gün sürecek kongreye yüzlerce bilim insanı katılacak. Yarın açış konuşmasını Prof. Dr. Haberal yapacak. Bilim insanları da ülkelerindeki son gelişmeleri, araştırma ve yenilikleri paylaşacak. 

Uluslararası Cerrahlar Koleji Kongresi Prof. Dr. Mehmet Haberal Öncülüğünde Başlıyor
 
Cumhuriyet'in 100. Yılında dünyanın önde gelen bilim insanları Ankara'da buluşuyor.
Prof. Dr. Mehmet Haberal, Cumhuriyet'in 100. Yaşına özel 4 uluslararası kongre düzenleme kararı aldı.  Biri Mayıs ayında gerçekleşti. Ortadoğu Organ Nakli Derneği'nin 18. Uluslararası kongresine 38 ülkeden, 300 ün üzerinde bilim insanı katılmıştı.
 
Ekim ayında ise uluslararası cerrahi ve yanık kongresini düzenledi Haberal. 15 ülkeden 200 ü aşkın bilim insanı Ankaradaydı.  
Üçüncüsü ve ikinci yüzyılın ilk kongresi ise yarın başlıyor. 
Uluslararası cerrahlar koleji kongresi Kızılcahamam Termal Otel'de yapılacak.  
 
3 gün sürecek kongreye çevrim içi ve yüz yüze olmak üzere, dünyanın dört bir köşesinden yüzlerce bilim insanı katkı sağlayacak.  
Prof. Dr. Mehmet Haberal da kongre öncesi hazırlıkları bizzat inceledi. Ankara'ya gelen meslektaşlarıyla yakından ilgilendi.
 
Kongrenin açış konuşmasını ev sahibi Prof. Dr. Mehmet Haberal yapacak.   
Bilimsel oturumlarda, cerrahideki son gelişmeler, araştırmalar ve yenilikler ele alınacak.  
AdminAdmin