SİYASET
Giriş Tarihi : 16-01-2023 14:49   Güncelleme : 16-01-2023 14:51

Sabri Erdem: Birleştirmeye geliyoruz

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı seçim tarihi yaklaşırken, adaylar tek isim üzerinde birleşmeye devam ediyor. Daha önce Çiğdem Akça, Duran Hakan Şaşmaz lehine adaylıktan çekilirken, bir diğer güçlü aday Sabri Erdem de Şaşmaz’ı tercih etti.

Sabri Erdem: Birleştirmeye geliyoruz

Aynı zamanda İYİ Parti Kozan Belediye Meclis Üyesi de olan H. Sabri Erdem, daha önce “Adana’ya abi, Sabri Abi lazım” sloganıyla adaylığını duyurarak sorumluluktan kaçmayacağını ifade etmişti. Erdem, yaptığı açıklama ile genç ve dinamik aday, Duran Hakan Şaşmaz lehine adaylıktan çekildiğini duyurarak ağabeyliğini göstermiş oldu.
İl Başkanlığı koltuğunun geçici olduğunu, önemli olanın İYİ Parti Bayrağının daha yükseklerde dalgalanması olduğuna vurgu yapan Sabri Erdem, “Zaten abi olmak için yola çıkmıştık. Bölünmüşlük havası vermemek için Teşkilatları iyi bilen bir isim olan Duran Hakan Şaşmaz lehine adaylıktan çekiliyorum. Allah mahcup etmesin” diyerek, misyonunun birleştirmek ve kaynaştırmak olduğuna dikkat çekti.
İl Binasında yaptığı adaylık açıklamasında da “İYİ’leri birleştirmeye, kaynaştırmaya, çelik yumruk yapmaya geliyorum” şeklinde bir açıklama yaptığını hatırlatan Erdem, ortak akılla ve istişareye önem verdiklerine belirterek, “Menfaat ve saltanat peşinde olmadım, olmayacağım da. Vebali büyük, bedeli ağır bir davanın mensuplarıyız. Ben değil, biz olmaya geliyoruz. Biz gençlerle, ak saçlılardan danışma kurulu oluşturmaya geliyoruz. Adayım Duran Hakan Şaşmaz” diyerek, gençlere ve kadınlara çok daha fazla önem verileceğini bildiği için Duran Hakan Şaşmaz lehine adaylıktan çekildiğini söyledi.

AdminAdmin