GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-11-2023 08:48   Güncelleme : 14-11-2023 10:22

Atatürk’e AOSB’den “Duygu Yüklü” etkinlikler

Adana Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü, “Atatürk’ü anma” haftası çerçevesinde bir dizi etkinlik gerçekleşirdi.

Atatürk’e AOSB’den “Duygu Yüklü” etkinlikler

AOSB Bölge Müdürlüğü önünde düzenlenen törene AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, yönetim kurulu üyeleri, AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, Bölge Müdürlüğü çalışanları ve sanayiciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından Atatürk Anıtı önüne çiçekler bırakılarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgi ve özlem duyguları ölümünün 85. yılında bir kez daha ifade edildi.
AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, burada yaptığı duygu yüklü konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuza kadar gönüllerde yaşatılacağını ifade etti.
Atatürk filmi
10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinliği çerçevesinde, AOSB Genç Sanayiciler Kurulu ile anlamlı bir buluşma daha gerçekleştirildi. Genç Sanayiciler, Kadın Sanayiciler ve AOSB çalışanları sinema etkinliğinde bir araya geldi. Bir alışveriş merkezinin sinema salonunda buluşan AOSB ekibi hep birlikte büyük önderin özlemle ve heyecanla beklenen “Atatürk” filmini izlediler.
Cumhuriyet koruluğu kuruldu
Her yıl milli ağaçlandırma seferberliğine katkı sunan etkinlikler düzenleyen AOSB Bölge Müdürlüğü, 100. Yıl Cumhuriyet Koruluğu oluşturdu.
Ağaç ve ormanların önemine vurgu yapmak, yeşil sevgisini katkı sunmak ve sanayicilerin çevreye duyarlılıklarına katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen etkinlikler çerçevesinde, bu yıl Cumhuriyetin 100. Yılına özel, Baklalı Yolu Doğusu, Güneş Caddesinde oluşturulan koruluğa “100. Yıl Cumhuriyet Koruluğu” adı verildi.
AOSB Başkanı Bekir Sütcü, yönetim kurulu üyeleri, sanayiciler ve AOSB çalışanlarıyla birlikte fidan dikerken, bu koruluğun gelecek nesillere bırakılacak en güzel miraslardan biri olacağını belirterek, katılım sağlayanları tebrik etti.

AdminAdmin