19. "Kulak Burun Boğaz Günleri" Başkent Üniversitesi Adana Hastanesinde Gerçekleştirildi

19. Başkent Kulak Burun Boğaz Günleri de Adana'da gerçekleştirildi. "Kulak burun boğaz'da Nörotoksin Ve Dolgu Uygulamaları" başlıklı toplantıya katılan bilim insanları, genç meslektaşlarını bilgilendirdi, deneyimlerini paylaştı.

SAĞLIK - 18-12-2023 10:14 5121 kez okundu.

19.
 
Başkent Üniversitesi Adana Dr.Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen 19. Kulak Burun Boğaz Günleri, Üniversitenin Kışla Sağlık Yerleşkesi'nde yapıldı. 
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından etkinlik, Prof. Dr. Levent Özlüoğlu'nun konuşmasıyla başladı. Daha sonra söz alan Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Nörotoksin Ve Dolgu Uygulamalarına değindi.
 
Başkent Üniversitesi uzman doktorlarından Serhat İnan da şaşılık, diş sıkma ağrılarına ,migren ve baş ağrılarıyla alerji  tedavilerine kadar birçok sağlık sorununun tedavisinde de kullanılan uygulamanın kökenine ilişkin bilgi verdi. Yüz bölgesine yönelik uygulamalar hakkında konuşan Prof. Dr. Fuat Büyüklü de deneyimlerini paylaştı.
 
Uzmanlar, bu uygulamaların ehil ellerde yapılması gerektiğine dikkati çekti. Etkinliğin 4 oturumunda konuyla ilgili başlıklarda sunum ve açıklamalar yapıldı, görüşler paylaşıldı.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Atina Akademisi Tarihinde İlk Kez Bir Yabancıya, Prof. Dr. Haberal'a Yüksek Şeref Ödülü Verdi

Atina Akademisi Tarihinde İlk Kez Bir Yabancıya, Prof. Dr. Haberal'a Yüksek Şeref Ödülü Verdi

26-04-2024 - SAĞLIK

34 Yıl Sonra 24 Nisan...

34 Yıl Sonra 24 Nisan...

25-04-2024 - SAĞLIK