Başkent Üniversitesi'nde "Cumhuriyetimizin 100. Yılında İletişimi Tasarlayanlar" Sergisi

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Türkiye Cumhuriyetin'in 100. yılı kapsamında etkinlik düzenledi. "Cumhuriyetimizin 100. Yılında İletişimi Tasarlayanlar" isimli serginin açılışıyla başlayan gün Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye'de İletişim paneli ile devam etti.

KÜLTÜR - SANAT - 10-12-2023 14:21 4333 kez okundu.

Başkent Üniversitesi'nde
Serginin açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal yaptı. Bakan Işıkhan'a üniversiteyi gezdiren Haberal, "soydaşlarımızı başka ülkelere muhtaç etmeyiz" diyerek Başkent Üniversitesi'nin sağlık ve eğitimde başka ülkelere verdiği desteği vurguladı.
 
Başkent Üniversitesi, Türkiye Cumhuriyeti 'nin 100. yaşını kutlamaya devam ediyor... İletişim Fakültesi, Bağlıca Kampüsünde 100. yıl konulu sergi ve panel düzenledi. "Cumhuriyetimizin 100. Yılında İletişimi Tasarlayanlar" isimli serginin açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Başkent Üniversitesi Kurucusu ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Haberal yaptı. 
 
Bakan serginin önemine ilişkin açıklamalarda bulundu.Üniversite ve bağlı kuruluşlar hakkında bilgi veren Haberal, "Soydaşlarımızı başka ülkelere muhtaç etmeyiz" dedi. Haberal  Bakan Işıkhan'a Üniversiteyeti de gezdirdi. 
 
Sergi açılışıyla başlayan gün Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye'de İletişim paneli ile devam etti. Panelin açılış konuşmasını Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Senem Gençtürk Hızal yaptı. Ardından Başkent Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Abdülkadir Varoğlu kürsüdeydi. 
 
4 oturumdan oluşan panelde aralarında, Kanal B Program Müdürü Ziya Bayraktar, Eğitimci ve Heykeltıraş Sedat Örsel ve Ankara Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bora Hızal'ın da yer aldığı konuşmacılar sunum yaptı. "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye'de İletişim" başlıklı panel öğrencilerin, akademisyenlerin, sektör profesyonellerinin, meslek temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Türkiye Kültür Yolu Festivali, Adana’da portakal çiçekleri eşliğinde yarın başlıyor

Türkiye Kültür Yolu Festivali, Adana’da portakal çiçekleri eşliğinde yarın başlıyor

12-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT

Öğretim görevlisinden fotoğraf sergisi

Öğretim görevlisinden fotoğraf sergisi

01-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT