MHP'Lİ Milletvekilleri, Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. MHP Genel Başkan yardımcısı Yaşar Yıldırım ile MHP Ankara Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Erkan Haberal, Sincan Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Bölge esnafı, asfalt ve ulaşım sorunundan yakındı. MHP'li vekiller konunun, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündeme getirilmesini sağlayacak.

SİYASET - 26-03-2023 11:19 3473 kez okundu.

MHP'Lİ Milletvekilleri, Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

İl il, İlçe ilçe gezen vatandaşın dertlerini dinleyen Milliyetçi Hareket Partisi saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor...

Ankara'da her cuma esnaf gezilerini sürdüren MHP Genel Başkan yardımcısı Yaşar Yıldırım ve MHP Ankara Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Erkan Haberal, bu kez Sincan küçük sanayi sitesindeydi.

Cuma namazını Sanayi Sitesi Camii'de kılan MHP'li vekiller, bölgedeki işyerlerini tek tek ziyaret ederek, esnafla sohbet etti.

MHP'li vekiller deprem bölgesine yardımlarından dolayı sanayi esnafına teşekkür etti.

Bölgede asfalt ve otobüs sorunu olduğunu dile getiren esnaf, Ankara Büyükşehir belediyesinin asfalt için söz verdiğini ancak 1 yıldır yolun asfaltlanmadığını söyledi.

MHP'li vekiller belediye meclisine önerge sunmak üzere konuyu not etti..

Ardından MHP'Lİ vekiller mhp sincan ilçe başkanlığı maraşal irtibat bürosunu ziyaret ederek burada görevli olan ve babasını kaybeden fahri aksu'ya taziye ziyaretinde bulundu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
CHP Genel Başkanı Özel: “Halkçı belediyelerimizin kapısı herkese açık”

CHP Genel Başkanı Özel: “Halkçı belediyelerimizin kapısı herkese açık”

19-03-2024 - SİYASET

CHP Genel Başkanı Özel:

CHP Genel Başkanı Özel: "Seyhan’da Seyhan ittifakı, Adana’da Adana ittifakı"

19-03-2024 - SİYASET