"Oral İmplantoloji" Sempozyumuna Başkent Üniversitesi Ev Sahipliği Yapıyor

Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öncülüğünde Kızılcahamam Patalya Termal Otel'de düzenlenen Oral İmplantoloji Sempozyumu başladı. Yurt içi ve Yurt dışından alanında uzman hekimlerin katıldığı sempzoyumun açılışına Başkent Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Abdülkadir Varoğlu ile Sağlık Kuruluşları Direktörü Prof. Dr. Ali Haberal da katıldı. 

SAĞLIK - 26-12-2023 12:27 4748 kez okundu.

 
Geçen hafta hayatını kaybeden Prof. Dr. Bülent Dayangaç ve 12 şehidimiz unutulmadı.
 
Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin düzenlediği Oral İmplantoloji Sempozyumu başladı. Ev Sahibi; Kızılcahamam Patalya Termal Otel. 
 
Sempozyumun açılışına Başkent Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Abdülkadir Varoğlu, Sağlık Kuruluşları Direktörü Prof. Dr. Ali Haberal, Yurt içi ve Yurt dışından alanında uzman hekimler ile öğrenciler katıldı. 
 
Geçen hafta hayatını kaybeden Prof. Dr. Bülent Dayangaç, 12 şehidimiz, Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunda bulunuldu. 
 
Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selim Erkut ile Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Gülşahı katılımcılara başarı diledi. 
 
Daha sonra Eski Rektör Prof. Dr. Kenan Araz çıktı kürsüye. Son söz, Rektör Vekili Prof. Dr. Abdülkadir Varoğlu'na aitti. 2 gün sürecek sempozyumda, hekimler bilimsel sunumlarını yapacak.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Atina Akademisi Tarihinde İlk Kez Bir Yabancıya, Prof. Dr. Haberal'a Yüksek Şeref Ödülü Verdi

Atina Akademisi Tarihinde İlk Kez Bir Yabancıya, Prof. Dr. Haberal'a Yüksek Şeref Ödülü Verdi

26-04-2024 - SAĞLIK

34 Yıl Sonra 24 Nisan...

34 Yıl Sonra 24 Nisan...

25-04-2024 - SAĞLIK