Yüreğir Belediyesi gençlik merkezleri ilgi odağı oldu

Yüreğir Belediyesi’nin sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı çerçevesinde, ilçeye kazandırdığı gençlik merkezleri, kaliteli zaman geçirmek isteyen gençlerin buluşma noktası oluyor.

KÜLTÜR - SANAT - 15-08-2023 08:41 4062 kez okundu.

Yüreğir Belediyesi gençlik merkezleri ilgi odağı oldu

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede gençlere yönelik projelere büyük önem veriyor. Bu çerçevede Yüreğir’e kazandırılan Cumhuriyet Gençlik Merkezi, gençlerin zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilmeleri, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle daha çok vakit geçirebilmeleri adına önemli bir merkez işlevi görüyor.
470 metrekare kapalı alanda hizmet veren gençlik merkezinin içerisinde konferans salonu, derslikler ve özel ders çalışma odaları yer alıyor. Açık alanında futbol, basketbol ve tenis sahaları, fitness grubu, çocuklar için yaş gruplarına göre oyun alanları da bulunan tesise gelen gençler, burada eğitimden spora kadar diledikleri tüm hizmetlere kolayca ulaşabiliyor.
Gençlerin her zaman yanında olduklarını belirten Kocaispir; “Gençler arasında iletişim ve dayanışmanın güçlenmesini, gençlerin zamanlarını etkili kullanmalarını ve eğlenceli vakitler geçirmelerini sağlayarak, daha çok okuyan, daha çok düşünen, daha çok üreten bir neslin yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
Bir ülkenin en büyük hazinesinin gençler olduğunun altını çizen Kocaispir şöyle devam etti: “İnanıyoruz ki, iyi yetişmiş, bilgiyle donanmış, teknolojiye hâkim, tarih bilincine sahip, geleceğe olan inancı sağlam bir genç nesil, ülkemizin en büyük hazinesidir. Gençlik Merkezlerimizde, çağın gerekliliği olan bilgisayardan hobi kurslarına; okuma salonlarından müzik kurslarına kadar birçok alanda imkânlar sunuyoruz. Her birinden yüzlerce kursiyerimizin yararlandığı bu merkezlerimizde, gençlerimiz zamanlarını en verimli bir şekilde değerlendiriyorlar. Gençlerimizi gençlik merkezlerimize bekliyoruz.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Türkiye Kültür Yolu Festivali, Adana’da portakal çiçekleri eşliğinde yarın başlıyor

Türkiye Kültür Yolu Festivali, Adana’da portakal çiçekleri eşliğinde yarın başlıyor

12-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT

Öğretim görevlisinden fotoğraf sergisi

Öğretim görevlisinden fotoğraf sergisi

01-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT