GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-04-2024 11:41   Güncelleme : 25-04-2024 11:51

Başkent Üniversitesi'nde 23 Nisan Coşkusu. Prof. Haberal Da Kutlamalara Katıldı.

Türk milletinin gönlünde, bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi olarak en önemli yeri alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Başkent Üniversitesi'nde coşkuyla kutlandı. Özel Ayşeabla Okulları öğrencileri, Başkent Üniversitesi amfi tiyatroda düzenlenen törende renkli gösteriler sahneledi. 

Başkent Üniversitesi'nde 23 Nisan Coşkusu. Prof. Haberal Da Kutlamalara Katıldı.
 
Prof. Dr. Mehmet Haberal da katıldı. Dünya çocuklarının bayramını kutladı. "Görevimiz ülkemize sahip çıkmak, Onu yüceltip yükseltmek" dedi. Atina Akademisi'nin tarihinde ilk kez yunan olmayan birine verdiği yüksek şeref ödülünü alan Haberal, bu gururu da ülkesine atfetti. Öğretmenler de Haberal'ı tebrik etti. 
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milli birliğin kenetlenen ruhunu temsil etmeye devam ediyor. Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları, Başkent Üniversitesi amfi tiyatroda düzenlenen törenle, coşkuyla kutladı 23 Nisan'ı. Törene, Başkent Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Şakir Kaleli, Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Özkardeş, yöneticiler, akademisyenler ve öğrencilerin aileleri katıldı. 
 
Prof. Dr. Mehmet Haberal da öğrencilerin bayram coşkusuna ortak oldu. Tören, saygı duruşu ve bando takımı eşliğinde İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Açış konuşmasını Anaokulu Müdürü Melda Yenerim yaptı. Daha sonra Rektör Vekili Prof. Dr. Özkardeş çıktı kürsüye. 
 
CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan da 23 Nisan'ı kutladı. Başkent'teki 23 Nisan Coşkusu, Atina Akademisi'nin tarihinde ilk kez yunan olmayan birine verdiği yüksek şeref ödülünü alan Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın tebrik edilmesiyle taçlandı.
 
Prof. Dr. Mehmet Haberal, Okulun genel müdürü ve kurucu temsilcisi Hilal Erdinç ile çıktı kürsüye. Prof. Dr. Mehmet Haberal da çocukların bayramını kutladı. Atina Akademisi'nde düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmasında olduğu gibi; Atatürk'ü andı. "Görevimiz ülkemize sahip çıkmak, Onu yüceltip yükseltmek" dedi.
 
Ve sahne çocuklarındı. Şarkılar, marşlar söylediler. Dans ettiler. Kürsü de onlara verildi. Öğretmenlerine, ailelerine seslendiler. Ana sınıfından liseye kadar sahne alan tüm sınıflar renkli gösterilerle izleyenleri büyüledi. Törenin sonunda Atatürk çocukları ellerinde Türk Bayraklarıyla sahnedeydi. Atatürk'ün armağanına her zaman sahip çıkacaklarının sözüyle. Coşkusuyla. Gururuyla "Yaşa Mustafa Kemal Paşa" diye haykırdılar. 
AdminAdmin