EĞİTİM
Giriş Tarihi : 02-04-2024 11:07   Güncelleme : 02-04-2024 11:12

Başkent Üniversitesi'nden Kazakistan'a Tıp Eğitimi Desteği

Başkent Üniversitesi sağlık alanında öncü rolünü sürdürüyor. Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın başkanlığında  Başkent Üniversitesi'nin sadece Kazakistan'a değil, tüm Orta Asya'ya gerek eğitim, gerekse sağlık alanındaki destekleri devam ediyor.

Başkent Üniversitesi'nden Kazakistan'a Tıp Eğitimi Desteği
 
Bir kez daha Kazakistan'dan gelen doktor ve farklı kamu kurumlarında görevli sağlık görevlilerine yönelik eğitim süreci başlatıldı. 25 kişiden oluşan sağlık heyetine 3 gün tam mesai eğitim verilecek. Başkent Üniversitesi'nin tıp eğitim katkıları uluslararası platformda da tüm hızıyla sürüyor. 
 
Orta Asya'ya gerek eğitim, gerekse sağlık alanında desteği sürdüren Başkent Üniversitesi'nin "çağdaş ve kaliteli eğitim" prensibi, bu kez Kazakistanlı doktor ve sağlık görevlileri için devreye sokuldu. 25 kişiden oluşan doktor ve sağlık görevlisi, Kazak heyete sağlık yönetimi alanındaki eğitim süreci başladı. Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'ndeki eğitim 3 gün sürecek. 
 
Başkent Üniversitesi Sağlık yönetimi bölümü başkanı Prof. Dr. Şahin Kavuncubaşı'nın verdiği ders, kazak heyet tarafından dikkatle takip edildi. Prof. Dr. Kavuncubaşı, eğitim sürecine ilişkin Kanal B'ye açıklamalarda bulundu. Kazakistanlı doktor Leyla Shakenova  da kendilerine verilen eğitim nedeniyle Başkent Üniversitesi'ne teşekkür etti. Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'nde devam edecek eğitim 3 gün sürecek. 
AdminAdmin