TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 03-01-2024 08:25   Güncelleme : 03-01-2024 09:31

Bayraktar'dan Adana Temalı Teknofest Paylaşımı

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, heyecan verici bir haberle teknoloji dünyasını coşturdu

Bayraktar'dan Adana Temalı Teknofest Paylaşımı

TEKNOFEST 2024'ün Yeni Durağı: Adana

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve  Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, heyecan verici bir haberle teknoloji dünyasını coşturdu: TEKNOFEST 2024 Adana'da düzenlenecek! Dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali olarak bilinen TEKNOFEST, teknoloji ve inovasyonun kalbi olacak Adana'da, gelecek yıl ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

 

TEKNOFEST Heyecanı Sosyal Medyada

Selçuk Bayraktar, Adana temalı bir Teknofest videosunu sosyal medya üzerinden paylaştı, bu da etkinliğe olan ilgiyi ve heyecanı artırdı. Paylaşımda, "Uzaklarda arama. TEKNOFEST 2024 Adana'da." ifadeleri kullanıldı ve takipçilere detaylı bilgi için TEKNOFEST sosyal medya hesaplarını takip etmeleri tavsiye edildi. Bu duyuru, teknoloji ve inovasyon tutkunlarını bir araya getirerek, Adana'da unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.

 

TEKNOFEST 2024'e Nasıl Katılırım?

TEKNOFEST'e katılım göstermek isteyenler için başvuru süreci başladı. Yarışmalara katılmak isteyen gençler, http://mth.tc/2024Yarismalar adresinden gerekli bilgileri alarak başvurularını yapabilirler. Festival, gençleri teknoloji ve bilim alanlarında cesaretlendirmek, onlara ilham vermek ve bu alanlarda kariyer yapmalarına destek olmak için eşsiz fırsatlar sunuyor.

 

Adana, TEKNOFEST ile Bilim ve Teknolojinin Merkezi Olacak

TEKNOFEST 2024, Adana'yı bilim ve teknolojinin merkezi haline getirecek. Festival, uzay ve havacılıktan yapay zekaya, dron yarışlarından roket yarışmalarına kadar geniş bir yelpazede etkinliklere ev sahipliği yapacak. #GelecekBiziBekler sloganıyla yola çıkan festival, gençleri bilim ve teknolojiye teşvik etmek, ülkenin teknolojik gelişimine katkıda bulunmak amacı taşıyor.

 

TEKNOFEST 2024, Adana'da gerçekleştirilecek olmasıyla, bölge gençlerine ve tüm katılımcılara bilim ve teknoloji alanında kendilerini geliştirebilecekleri, ulusal ve uluslararası arenada rekabet edebilecekleri bir platform sunuyor. Adana, TEKNOFEST ile birlikte bilim, teknoloji ve inovasyon alanında bir cazibe merkezi haline gelecek. Festivalin getireceği dinamizm, şehrin ekonomisine ve sosyal hayatına da olumlu yansıyacak. Tüm teknoloji tutkunları ve gelecek vizyonerleri, TEKNOFEST 2024 için Adana'da buluşmaya hazırlanıyor!

 

TEKNOFEST 2024'te Adana'da düzenlenecek

 

Teknofest ve Türkiye Teknoloji Vakfı (T3) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar Aralık Ayında  Sosyal Medya'dan Yaptığı Açıklamada Adanalılara Müjdeyi açıklamıştı.

AdminAdmin