GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-12-2022 08:00   Güncelleme : 02-12-2022 08:03

Çukurova'da pilates ve zumba kurslarına yoğun ilgi

ÇUKUROVA Belediyesi’nin kadınlar için sağlıklı yaşam adına açtığı pilates, zumba ve aerobik kursları büyük ilgi görüyor. Her yaş gurubundan yüzlerce kadının daha sağlıklı ve sosyal bir hayat için kapılarını araladığı kursu ziyaret eden Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin, eğitimlere katılan kadınlara azimlerinden dolayı tebrik ederek, spor yaparken kullanmaları için mat, pilates çemberi ve topları hediye etti.   

Çukurova'da pilates ve zumba kurslarına yoğun ilgi

Kadına yönelik pozitif çalışmalarıyla her zaman öne çıkan Çukurova Belediyesi, açtığı kurslarla 7’den 70’e herkese spor yapma imkanı sunuyor. Tesisler Müdürlüğü tarafından, Kurttepe Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’nde bulunan spor salonunda verilen pilates, zumba ve aerobik kursları yoğun ilgi göremeye devam ediyor.
Sağlıklı yaşamın kapılarının aralandığı eğitimlere sadece Çukurova’dan değil,  kentin diğer ilçelerinde, Yüreğir, Seyhan, Sarıçam’da ikamet eden kadınlarda gelerek, bu enerji dolu ve keyifli eğitimlere ücretsiz olarak katılıyor. 
ZUMBAYLA ZAYIFLIYOR, AEROBİKLE SAĞLIKLI KALIYORLAR 
Kurttepe Mahallesi’nde bulunan Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’nde verilen kursu ziyaret eden Belediye Başkanı Soner Çetin, burada kadınlar tarafından büyük ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılandı. Belediyenin kurslarına katılan kadınlara spor yaparken kullanmaları için mat, plates çemberi ve topları hediye eden ve onlarla yakından ilgilenen Başkan Soner Çetin, kursiyerle bir süre sohbet ederek, görüş ve düşüncelerini dinledi. Başkan Çetin,  “Kadınlarımız ve sağlık her zaman önceliğimiz. Pilates ve aerobik kursuyla kadınlarımız hem stresi iyi yönetmeyi öğrenerek yaşam kalitelerini yükseltecek, hem de vücut esnekliğini geliştirip kilolarından kurtulacak ve uzun süre genç kalmayı başaracaklar” dedi.

AdminAdmin