GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-11-2023 08:47   Güncelleme : 14-11-2023 10:22

ASKON İngiltere Adana’da

Anadolu Aslanları İş adamları Derneği (ASKON) İngiltere/Manchester Temsilcisi Ceyhan İnci, ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Ziyarette Abdulvahab Bilge, Harun Ensar, Kurtuluş Şengül, Bekir Aydemir ve Atilla Yağmur’da hazır bulundu.

ASKON İngiltere Adana’da

Ziyaret sonrası konuşan ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, “İngiltere ve Türkiye arasındaki ticaretin geliştirilmesine dair verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Dernek faaliyetlerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunduğumuz güzel bir ziyaret oldu. Çalışma hayatı, İkili ticari ilişkilerimizi, ihracat, sanayi bölge ülkeleri ile iş birliği ve ortak projelerimizi ve hedeflerimizi konuştuk. Sayın Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
İngiltere/Manchester Temsilcisi Ceyhan İnci ise, “Görüşmemizin iki ülke için de hayırlara vesile olacağına inanıyor, ekonomik ilişkilerimizde olumlu etkilerini bekliyorum” diyerek nazik kabullerinden dolayı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini iletti.
Ziyaret sonrasında ASKON Şube Başkanı Çalışkan, İnci’ye günün anısına dünyanın halen kullanılan en eski köprülerinden biri olarak bilinen “Taşköprü” çalışmasını takdim ederek nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarını iletti.

AdminAdmin