KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 24-09-2023 10:29   Güncelleme : 24-09-2023 10:37

Menderes Samancılar: “Festivalimiz varlığını sonsuza dek sürdürsün”

 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Yürütme Kurulu Başkanı Menderes Samancılar, festivalin coşku dolu varlığının sonsuza dek sürmesini beklediğini söyleyerek, “Biz de bu şehrin insanları olarak, bu büyük gururu yaşamaya devam edelim” dedi.

Menderes Samancılar: “Festivalimiz varlığını sonsuza dek sürdürsün”

Usta oyuncu Menderes Samancılar, 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivalinin bir değerlendirmesini yaparak, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz. Halkımızı özgür ve adaletli bir dünyada yaşasın. Analar, çocuklar gözyaşı dökmesin, savaşlar olmasın. Aydınlık bir gelecek için kutluyoruz Cumhuriyetimizin 100. yılını. Bu yıl Adana Altınkoza Film Festivali 30. kez düzenleniyor. Bugünlere gelmesine vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkürler” ifadesini kullandı.
Ünlü sanatçı Samancılar, şöyle devam etti:
“Dileğimiz odur ki sonsuzluğa doğru giden Seyhan Nehri gibi festivalimiz de coşku dolu varlığını sonsuza dek sürdürsün. Biz de bu şehrin insanları olarak, bu büyük gururu yaşamaya devam edelim. Selam ve sevgiyle anıyoruz, bu şehrin bağrından çıkıp böylesine kalıcı meşaleler yakmış o güzel insanları.”

AdminAdmin